ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 11 mei 2017 tot en met maandag 26 juni 2017.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 67€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

TARTAAR " TONIJN " - GROENE SELDER - CRÈME BRÛLÉE VAN GANZENLEVER - BLOEMKOOL " GEMARINEERD " - HELDERE BOUILLON VAN TOMAAT


HALVE BABYKREEFT - ASPERGES - LAMSOOR - RADIJS & SAFFRAAN - COULIS VAN GARNALEN


KALFSVLEES " DUNNE LENDE " - OLIJVEN /AARDAPPEL - PAKSOI - KALFSJUS & DON AROPE - WILDE BOSPADDENSTOELEN


AARDBEI & BOSAARDBEI - CITRUSCRUMBLE - QUENELLE CHOCOLADE - MATCHATHEE-IJS
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 6€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

CANNELLONI MIMOLETTEKAAS - RODE BIET & SESAM - PETERSELIECRUMBLE - ESPUMA CASSIS "LINDEMANS"


ASPERGES - TOMATEN EMULSIE & HONING - CRUMBLE VAN ZWARTE OLIJVEN


GEPOCHEERD EI & JONGE SPINAZIE - MOUSSELINESAUS
RISOTTO VAN SPELT & POLENTAKROKET - VENKELCOULIS
PASTA & BOSPADDENSTOELEN - TRUFFELJUS



AARDBEI & BOSAARDBEI - CITRUSCRUMBLE - QUENELLE CHOCOLADE - MATCHATHEE-IJS
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 6€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

TARTAAR "TONIJN"
TARTAAR "TONIJN" - GROENE SELDER - CRÈME BRULÉE VAN GANZENLEVER - BLOEMKOOL " GEMARINEERD " - HELDERE BOUILLON VAN TOMAAT
HALVE BABYKREEFT
HALVE BABYKREEFT - ASPERGES - LAMSOOR - RADIJS & SAFFRAAN - COULIS VAN GARNALEN
KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - PETERSELIEWORTEL - BLACK QUINOA - "GEMBER & CITROENGRAS" SAUS

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS
WILDE ZEEBAARS "A LA PLANCHA " - GESAUTEERDE ASPERGES - MOUSSELINESAUS - AARDAPPEL ESPUMA
SCHOTSE FILET PUR
SCHOTSE FILET PUR "BLACK ABERDEEN" - POMMES PONT NEUF - MERG - SJALOT RODE WIJN - CHORONSAUS
KALFSRIBSTUK
KALFSRIBSTUK (2CVTS) - OLIJVEN /AARDAPPEL - PAKSOI - KALFSJUS & DON AROPE - WILDE BOSPADDENSTOELEN

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 18€

WEENSE KOFFIE & VODKA - CHOCOLADECHIPS - CRUMBLE VAN CICHOREI - CHANTILLY
** ZUSTO ** (27 GR KH)

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE "PISTACHE" - AMANDELIJS - PEER - RIJSTKROKANT
** ZUSTO ** (28 GR KH)

AARDBEI & BOSAARDBEI - CITRUSCRUMBLE - QUENELLE CHOCOLADE - MATCHATHEE IJS
** ZUSTO ** (38 GR KH)

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT- OUDENAARDE"