ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 8 januari 2015 tot en met maandag 23 februari 2015.

Het restaurant is gesloten van maandag 22 december 2014 tot en met zondag 4 januari 2015.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

CARPACCIO SINT-JAKOBSOESTERS – SCHAAFSELS VAN GANZENLEVER – PREI / RODE BIET – IJS VAN WITLOOF – ZALF VAN TRUFFEL


DUO « BUIKSPEK BRASVAR » & BLOEDWORST - PETERSELIEWORTEL / RODE KOOL - QUINOA – JUS VAN GEVOGELTE & GRAANTJESMOSTERD


DUNNE LENDE «  PETER’S FARM » & KALFSZWEZERIKEN – RAPEN / KNOLSELDER– WILDE BOSPADDENSTOELEN - JUS SALIE & LIMOENOLIE


MOELLEUX VAN « NOIR SELECTION CHOCOLADE  » - MANGO – STRUCTUREN POIRE WILLIAMS – KROKANT AMANDEL
of
KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE » - NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

FLAN VAN GEITENKAAS  & PREI / UI  - SORBET VAN KONINGSKRUID – SLAATJE VENKEL


(*)VERSE PASTA & FUMET / WILDE BOSPADDENSTOELEN - PETERSELIE CRUMBLE


QUINOA / BLONDE ROZIJNEN - KROKANT VAN POLENTA – GROENTEN ASSORTIMENT - VINAIGRETTE / MOUSSELINE SAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 4€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

DUO VAN LANGOUSTINES & VARKENSPOOT (SUPPL. 12€)
KROKANT VAN VARKENSPOTEN – LANGOUSTINES «  GEBAKKEN  » - VENKEL / BON-BON JONGE WORTEL  & SLAATJE ALGEN / SCHUIMPJE VAN SOJA
GEBAKKEN GANZENLEVER
GEBAKKEN GANZENLEVER - JONGE BLADSPINAZIE - COMPOTE VAN VIJGEN –KONFIJT VAN LIMOEN – OUDE PORT
DUO “BUIKSPEK BRASVAR” & BLOEDWORST
DUO « BUIKSPEK BRASVAR » & BLOEDWORST « STREEKPRODUCT » - PETERSELIEWORTEL / RODE KOOL - GEPOFTE QUINOA – JUS VAN GEVOGELTE & GRAANTJESMOSTERD
CARPACCIO SINT-JAKOBSOESTERS & GANZENLEVER SCHAAFSELS
CARPACCIO SINT-JAKOBSOESTERS – SCHAAFSELS VAN GANZENLEVER – PREI / RODE BIET – IJS VAN WITLOOF – ZALF VAN TRUFFEL
GEBAKKEN SINT-JAKOBSOESTER
GEBAKKEN SINT-JAKOBSOESTER « A LA PLANCHA » - WITLOOF – POMPOEN / VELDSLA - NOILLY PRAT SAUS
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSIETRA” (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

LAMSZADEL PYRENEËN
LAMSZADEL PYRENEËN / KORST DRAGON – JONGE WORTELEN – AUBERGINE -WILDE BOSPADDENSTOELEN - JUS NATUUR
DUNNE LENDE «  PETER’S FARM » & KALFSZWEZERIKEN
DUNNE LENDE «  PETER’S FARM » & KALFSZWEZERIKEN – RAPEN / KNOLSELDER – WILDE BOSPADDENSTOELEN - SALIE & LIMOENOLIE
ZONNEVIS (SUPPL. 8€)
ZONNEVIS – SCHEERMESJES – DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - MOUSSELINESAUS - KERVEL COULIS
RUNDSVLEES « RUBIA GALLEGA » (SUPPL. 10€)
RUBIA GALLEGA - SJALOT & RODE WIJN – MERG / KRUIDENKORST – BOSPADDENSTOELEN – POMMES DAUPHINE – WITLOOF
ZEEDUIVEL
ZEEDUIVEL - FONDUE VAN TOMAAT – HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN - GROENTENMARINADE - CHAMPAGNESAUS

Nagerechten Nagerechten

MOELLEUX VAN « NOIR SELECTION CHOCOLADE  » - MANGO STRUCTUREN POIRE WILLIAMS – KROKANT AMANDEL

« CLASSIC »
CRÈME BRÛLÉE « BOURBON VANILLE » - VANILLE IJS / KIRSCH - ZALF KASTANJES - PECANNOTEN BRÉSILIENNE

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »

TIRAMISU « PRUNELLE DE BOURGOGNE » – ESPUMA MIRABEL – TONKA IJS / MERINGUE

KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE» – NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)