ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 16 oktober 2014 tot en met donderdag 27 november 2014.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

DUO GAMBERO ROSSO « GAMBA’S » –
FLAN AARDPEER & CARPACCIO – SECHUANPEPER
GEBAKKEN - GRANAATAPPEL – GROENE SELDER – BERGAMOT



SINT-JAKOBSOESTERS « A LA PLANCHA » - WITLOOF - POMPOEN / VELDSLA - NOILLY PRAT SAUS


FILET VAN HERT « SAIGNANT » / NOTENKROKANT – KNOLSELDER / SCHORSENEER – JUS ZOET/ZUUR SJALOT & BANUYLS - WILDE BOSPADDENSTOELEN


PEER – GANACHE VAN CHOCOLADE – VANILLE - PISTACHE IJS – KROKANT AMANDEL
of
KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE » - NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

GEBAKJE MET FETA & KERSTTOMAAT - SORBET VAN KONINGSKRUID


(*)VERSE PASTA & MORILLEN – FUMET / PARIJSE PADDENSTOELEN - PETERSELIE CRUMBLE


QUINOA / BLONDE ROZIJNEN - KROKANT VAN POLENTA – GEMARINEERDE PREI - VINAIGRETTE – BOSPADDENSTOELEN – ASSORTIMENT VAN GROENTEN


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 4€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

SINT-JAKOBSOESTER « A LA PLANCHA » - WITLOOF - POMPOEN / VELDSLA - NOILLY PRAT SAUS


ZEETONG « VIS VAN HET JAAR » - GARNALEN - GROENTENMARINADE - TOMATENFONDUE - CHAMPAGNESAUS
(VOORGERECHT / ENTRÉE 7,6 GR KH – 345 KCAL,
HOOFGERECHT / PLAT PRINCIPAUX 7,6 GR KH – 390 KCAL)


FILET VAN HERT « SAIGNANT » / NOTENKROKANT – KNOLSELDER / SCHORSENEER – JUS ZOET/ZUUR SJALOT & BANUYLS - WILDE BOSPADDENSTOELEN


«A LA MINUTE»
VANILLEIJS
(15,6 GR KH – 840 KCAL) of
CHOCOLADEIJS (18,4 GR KH – 219 KCAL) of
VANILLEIJS MET SOJA (6,1 GR KH – 775 KCAL)
(MALTITOL)

Voorgerechten Voorgerechten

CARPACCIO SINT-JAKOBSOESTER / GANZENLEVER SCHAAFSELS
CARPACCIO SINT-JAKOBSOESTERS – SCHAAFSELS VAN GANZENLEVER – PREI / RODE BIET - ZALF VAN TRUFFEL - IJS VAN WITLOOF
KALFSZWEZERIKEN
KALFSZWEZERIKEN « KROKANT » – KOOLRABI – JONGE BLADSPINAZIE - CRUMBLE PETERSELIE – UIRING - CITROENGRAS/ KOKOS
DUO VAN LANGOUSTINES (SUPPL. 12€)
LANGOUSTINES « CARPACCIO » – SORBET TOMAAT/ BASILICUM & LANGOUSTINES « GEBAKKEN » - BONBON « JONGE WORTEL » - ALGEN
GEBAKKEN SINT-JAKOBSOESTERS
SINT-JAKOBSOESTER « A LA PLANCHA » - WITLOOF - POMPOEN / VELDSLA - NOILLY PRAT SAUS
GAMBERO ROSSO
DUO GAMBERO ROSSO « GAMBA’S » –
FLAN AARDPEER & CARPACCIO – SECHUANPEPER
GEBAKKEN GAMBA - GRANAATAPPEL – GROENE SELDER – BERGAMOT
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSIETRA” (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

FAZANT BRABANÇONNE (2 CVTS)
FAZANT « HEN » BRABANÇONNE / DRUIVENBLAD – SPRUITEN – KNOLSELDER CRÈME
FILET VAN HERT
FILET VAN HERT « SAIGNANT » / NOTENKROKANT – KNOLSELDER / SCHORSENEER – JUS ZOET/ZUUR SJALOT & BANUYLS - WILDE BOSPADDENSTOELEN
TARBOT (SUPPL. 8€)
TARBOT – SCHEERMESJES – DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - MOUSSELINESAUS - KERVEL COULIS
HAZENRUG “HARLEKIJN” (SUPPL. 10€/PP – 2 CVTS)
HAZENRUG “HARLEKIJN” – RODE KOOL – VEENBESSEN – BOSPADDENSTOELEN – POMMES DAUPHINE - “ BOUTJES / RAAPJES/SCHORSENEER “
ZEETONG
ZEETONG « VIS VAN HET JAAR » - GARNALEN - GROENTENMARINADE - TOMATENFONDUE - CHAMPAGNESAUS

Nagerechten Nagerechten

TIRAMISU « PRUNELLE DE BOURGOGNE » - ESPUMA MIRABEL – TONKAIJS / MERINGUE

« CLASSIC »
CRÈME BRÛLÉE « BOURBON VANILLE » - VANILLE IJS / KIRSCH - ZALF KASTANJE - PECANNOTEN BRÉSILIENNE

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »

PEER – GANACHE VAN CHOCOLADE – VANILLE - PISTACHE IJS – KROKANT AMANDEL

KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE» – NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)