ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 23 juni 2016 tot en met maandag 25 juli 2016.

Het restaurant zal gesloten zijn voor jaarlijk verlof van donderdag 28 juli 2016 tot en met maandag 15 augustus 2016.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

TARTAAR "ROOD WEST-VLAAMS" RUND - FLAN BLOEMKOOL - KOMKOMMER - EIGEEL - "COEUR DE BOEUF" TOMAAT - ZOET-ZUUR MERLOT AZIJN


GEBAKKEN EENDENLEVER - RABARBER - MOKKA KROKANT - BOSBESSEN JUS - GEMBER


DUO PLADIJS & KREEFT - RISOTTO VAN SPELT - ZEEKRAAL - "ROBUCHON" PUREE - WATERKERS - CONSOMMÉ VAN GARNAAL


AARDBEIEN BON-BON - ROZENWATER SCHUIMPJE - YOGHURT CRUMBLE - AARDBEI & MUNT - CRÉMEUX VAN BASILICUM
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

GEITENKAAS BAVAROIS - RODE BIET - BON-BON VAN KOMKOMMER - MAYONAISE - KERSTOMAAT SORBET - PETERSELIE CRUNCH


(*) KROKANTE RAVIOLI VAN SHIITAKÉ & SOJASHEUTEN - DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - QUINOA


GEPOCHEERD EI - JONGE BLADSPINAZIE - RISOTTO VAN SPELT - WILDE BOSPADDENSTOELEN - MOUSSELINESAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 5€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - JONGE BLADSPINAZIE - SPAGHETTI KOOLRABI – CRUMBLE DRAGON - LIMOENGRAS & KOKOS
WILDE ZALM
GEBAKKEN WILDE ZALM - GEMARINEERDE PREI - JONGE WORTEL - ZEEALGEN - WITTE WIJNSAUS
EENDENLEVER
GEBAKKEN EENDENLEVER - RABARBER - MOKKA KROKANT - BOSBESSEN JUS - GEMBER
"TARTAAR" RUND
TARTAAR "ROOD WEST-VLAAMS" RUND - FLAN BLOEMKOOL - KOMKOMMER - EIGEEL - " COEUR DE BOEUF " TOMAAT - ZOET-ZUUR MERLOT AZIJN
ROYAL BELGIAN CAVIAR "OSIETRA" (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNESAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS (SUPPL. 8€)
WILDE ZEEBAARS - LAMSOOR - CHAMPAGNESAUS - AARDAPPELMOUSSELINE - CRUNCH ZWARTE OLIJVEN -AUBERGINES
DUIF ROSÉ "ANJOU"
"ANJOU" DUIF ROSÉ - PIJPAJUIN / ERWTEN - POMMES DAUPHINES - JUS NATUUR
DEENSE KABELJAUW
DEENSE KABELJAUW À LA PLANCHA - MOUSSELINESAUS - HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN - COULIS LAVAS
"HOLSTEIN" OSSENHAAS (SUPPL. 8€)
HOLSTEIN OSSENHAAS - HANDGESNEDEN FRIETJES - SJALOT RODE WIJN - BÉARNAISESAUS - WILDE BOSPADDENSTOELEN
DUO PLADIJS & KREEFT
DUO PLADIJS & KREEFT - RISOTTO VAN SPELT - ZEEKRAAL - "ROBUCHON" PUREE- WATERKERS - CONSOMMÉ VAN GARNAAL

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 16€

WEENSE KOFFIE - MINI IRISH COFFEE - NOTEN CRISPY

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE " BOURBON VANILLE " - BANAAN IJS - AMANDELKROKANT - KARAMEL
** ZUSTO ** (35 GR KH)

AARDBEIEN BON-BON - ROZENWATER SCHUIMPJE - YOGHURT CRUMBLE - AARDBEI & MUNT - CRÉMEUX VAN BASILICUM

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT" (SUPPL. 5€)