ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 26 februari 2015 tot en met maandag 30 maart 2015.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

DUO VAN TONIJN TARTAAR - "CRÈME BRÛLÉE" GANZENLEVER – TRUFFEL & AARDAPPELMOUSSELINE -AVOCADO/ WASABI


" SKREI " NOORSE KABELJAUW - SCHEERMES - CHAMPAGNESAUS MET CHORIZO - PETERSELIE WORTEL / BROCCOLI


FILET VAN LAM " PYRENEËN " - DRAGON KORST - LINZEN / SPEKKROKANT - RAPEN - CITROENVERBENA


NOUGAT GLACÉ - AMANDELKROKANT - PRALINÉ - SORBET "POIRE WILLIAMS"
of
KAASASSORTIMENT " GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT " - NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

FLAN VAN GEITENKAAS  & PREI / UI  - SORBET VAN KONINGSKRUID – SLAATJE VENKEL


(*)VERSE PASTA & FUMET / WILDE BOSPADDENSTOELEN - PETERSELIE CRUMBLE


QUINOA / BLONDE ROZIJNEN - KROKANT VAN POLENTA – GROENTEN ASSORTIMENT - VINAIGRETTE / MOUSSELINE SAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 4€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

DUO VAN LANGOUSTINES & VARKENSPOOT (SUPPL. 12€)
KROKANT VAN VARKENSPOTEN – LANGOUSTINES «  GEBAKKEN  » - VENKEL / BON-BON JONGE WORTEL  & SLAATJE ALGEN / SCHUIMPJE VAN SOJA
GEBAKKEN GANZENLEVER
GEBAKKEN GANZENLEVER - JONGE BLADSPINAZIE - COMPOTE VAN VIJGEN –KONFIJT VAN LIMOEN – OUDE PORT
NOORSE KABELJAUW "SKREI"
" SKREI " NOORSE KABELJAUW - SCHEERMES - CHAMPAGNESAUS MET CHORIZO - PETERSELIE WORTEL / BROCCOLI
TONIJN & GANZENLEVER "CRÈME BRÛLÉE"
DUO VAN TONIJN TARTAAR & "CRÈME BRÛLÉE" GANZENLEVER – TRUFFEL & AARDAPPELMOUSSELINE -AVOCADO/ WASABI
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSIETRA” (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

LAMSFILET « PYRENEËN »
FILET VAN LAM " PYRENEËN " - DRAGON KORST - LINZEN / SPEKKROKANT - RAPEN - CITROENVERBENA
DUNNE LENDE «  PETER’S FARM » & KALFSZWEZERIKEN
DUNNE LENDE « PETER’S FARM » & KALFSZWEZERIKEN – RAPEN / KNOLSELDER – WILDE BOSPADDENSTOELEN - SALIE & LIMOENOLIE
ZONNEVIS (SUPPL. 8€)
ZONNEVIS – KOKKELS – DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - MOUSSELINESAUS - KERVEL COULIS
RUNDSVLEES « RUBIA GALLEGA » (SUPPL. 10€)
RUBIA GALLEGA - SJALOT & RODE WIJN – MERG / KRUIDENKORST – BOSPADDENSTOELEN – POMMES DAUPHINE – WITLOOF
ZEEDUIVEL
ZEEDUIVEL - FONDUE VAN TOMAAT – HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN - GROENTENMARINADE - CHAMPAGNESAUS

Nagerechten Nagerechten

LOPEND CHOCOLADEGEBAK « NOIR SELECTION  » - MANGO – STRUCTUREN POIRE WILLIAMS – KROKANT AMANDEL ( 15 MIN )

« CLASSIC »
CRÈME BRÛLÉE « BOURBON VANILLE  » - VANILLE IJS / KIRSCH – ZALF KASTANJES - PECANNOTEN BRÉSILIENNE

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »

NOUGAT GLACÉ - AMANDELKROKANT - PRALINÉ - SORBET "POIRE WILLIAMS"

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT" – NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)