ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 4 september 2014 tot en met maandag 13 oktober 2014.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

VITELLO- TONATO « 2014 » –VENKEL – RODE BIET – PREI « GEMARINEERD » – TRUFFEL MAYONAISE


ROG / HANDGEPELDE GARNALEN - BLOEMKOOL – PETERSELIEWORTEL / LINZEN « CASTELLUCCIO DI NORCIA » - ARTISJOK SAUS


PATRIJS / DRUIVENBLAD – STRUCTUREN VAN POMPOEN - KWEEPEER – WILDE BOSPADDENSTOELEN - JUS NATUUR / KALF


STRUCTUREN MIRABEL - AMANDEL – TONKA IJS - MERENQUE PISTACHE
of
KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE » - NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

GEBAKJE MET FETA & KERSTTOMAAT - SORBET VAN KONINGSKRUID


(*)VERSE PASTA & MORILLEN – FUMET / PARIJSE PADDENSTOELEN - PETERSELIE CRUMBLE


QUINOA / BLONDE ROZIJNEN - KROKANT VAN POLENTA – GEMARINEERDE PREI - VINAIGRETTE – BOSPADDENSTOELEN


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 4€)

Voorgerechten Voorgerechten

VITELLO-TONATO « 2014 »
VITELLO-TONATO « 2014 » –VENKEL – RODE BIET – PREI « GEMARINEERD » – TRUFFEL MAYONNAISE
KALFSZWEZERIKEN
KALFSZWEZERIKEN « KROKANT » – KOOLRABI – JONGE BLADSPINAZIE - CRUMBLE PETERSELIE – UIRING - CITROENGRAS/ KOKOS
DUO VAN LANGOUSTINES (SUPPL. 12€)
LANGOUSTINES « CARPACCIO » – SORBET TOMAAT/ BASILICUM & LANGOUSTINES « GEBAKKEN » - PREI – BONBON « JONGE WORTEL » - ALGEN
ROG / HANDGEPELDE GARNALEN
ROG / HANDGEPELDE GARNALEN - BLOEMKOOL – PETERSELIEWORTEL / LINZEN « CASTELLUCCIO DI NORCIA » - ARTISJOK SAUS
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSIETRA” (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

PATRIJS / DRUIVENBLAD
PATRIJS / DRUIVENBLAD – STRUCTUREN VAN POMPOEN - KWEEPEER – WILDE BOSPADDENSTOELEN - JUS NATUUR / KALF
LAMSZADEL « PYRENEEËN »
LAMSZADEL « PYRENEEËN » - AUBERGINE – « BELLE DE FONTENAY » AARDAPPEL & ROZEMARIJN - LAMSJUS / LIMOENOLIE
TARBOT (SUPPL. 8€)
TARBOT – SCHEERMESJES – DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - MOUSSELINESAUS - KERVEL COULIS
RUNDSVLEES « RUBIA GALLEGA » (SUPPL. 10€)
RUBIA GALLEGA – SJALOT & RODE WIJN – MERG / KRUIDENKORST – BOSPADDENSTOELEN – POMMES DAUPHINE
ZEETONG
ZEETONG « VIS VAN HET JAAR » - GARNALEN - GROENTENMARINADE - TOMATENFONDUE - CHAMPAGNESAUS

Nagerechten Nagerechten

STRUCTUREN MIRABEL - AMANDEL – TONKAIJS - MERENQUE PISTACHE

« CLASSIC »
CRÈME BRÛLÉE « BOURBON VANILLE » - CONFITUUR BOSBESSEN / KIRSCH IJS / PECANNOTEN BRÉSILIENNE - RODE VRUCHTEN COULIS

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »

PARFAIT PRALINE – KARAMEL – IJS VAN AMANDELMELK – CRUMBLE « FLEUR DU SEL »

KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE» – NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)