ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 10 september 2015 tot en met maandag 12 oktober 2015.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

Restaurant 't Stoveke viert op 1 oktober 2015 haar TIENDE verjaardag! Wil je weten welke verrassingen wij in petto houden voor jullie, like ons dan op facebook, en je komt meer te weten!

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

TARTAAR "LIMOUSIN RUND" - BLOEMKOOL - AUGURK - VARKENSWANG "BRASVAR" - GRANAATAPPEL - SOJA - GEROOKTE RUNDSBOUILLON


NOORDZEE GRIET - GRONDWITLOOF - GESMOLTEN GANZENLEVER - BROCCOLI - QUINOA - CHAMPAGNE / VANILLE SAUS


PATRIJS " KLASSIEK GEBAKKEN IN DRUIVENBLAD " - POMPOEN - WILDE BOSPADDENSTOELEN - RODE KOOL / SPEK - DAUPHINE AARDAPPEL - VEENBESSEN


2 X ZOET

CRÈME BRÛLÉE " CHOCOLADE SAMBIRANO

BON-BON GEZOUTEN KARAMEL - DOYENNÉ PEER - RABARBERIJS - RIJSTKROKANT
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" - NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

CRISPYROLLETJES - SOJASCHEUT - SHITAKÉ - MACADAMIA - KORIANDER - GEMBER / LIMOEN - KERSTOMAAT COULIS


(*)FLAN VAN BLOEMKOOL & FETA - MORILLEN & JUS - PETERSELIE CRUMBLE


ASSORTIMENT VAN GROENTEN "GEBRAISEERDE VENKEL / WILDE BOSPADDENSTOELEN / LINZEN / GEMARINEERDE PREI " - MOUSSELINE SAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 4€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

DUO VAN LANGOUSTINES & VARKENSPOOT (SUPPL. 12€)
KROKANT VAN VARKENSPOTEN – LANGOUSTINES «  GEBAKKEN  » - VENKEL / BON-BON JONGE WORTEL  & SLAATJE ALGEN / SCHUIMPJE VAN SOJA
KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - KOOLRABI – CITROENGRAS & GEKONFIJTE GEMBER
TARTAAR "LIMOUSIN" / VARKENSWANG "BRASVAR"
TARTAAR "LIMOUSIN RUND" - BLOEMKOOL - AUGURK - VARKENSWANG "BRASVAR" - GRANAATAPPEL - SOJA - GEROOKTE RUNDSBOUILLON
GEBAKKEN GANZENLEVER
GEBAKKEN GANZENLEVER – JONGE BLADSPINAZIE - PETERSELIEWORTEL – BOSBESSEN - KALFSJUS / OUDE PORT
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSIETRA�? (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS (SUPPL. 8€)
WILDE ZEEBAARS - KOKKELS – CHAMPAGNESAUS – PREI – KNOLSELDER
DUNNE LENDE KALF «PETER’S FARM»
DUNNE LENDE KALF «  PETER’S FARM » - AUBERGINE / BLOEMKOOL – VENKEL – DON AROPE
PATRIJS
PATRIJS " KLASSIEK GEBAKKEN IN DRUIVENBLAD " - POMPOEN - WILDE BOSPADDENSTOELEN - RODE KOOL / SPEK - DAUPHINE AARDAPPEL - VEENBESSEN
FILET PUR "BLACK ANGUS"
FILET PUR " BLACK ANGUS " & MERG - RAPEN - WATERKERS - SJALOT & SALIE
GRIET FILET
NOORDZEE GRIET - GRONDWITLOOF - GESMOLTEN GANZENLEVER - BROCCOLI - QUINOA - CHAMPAGNE / VANILLE SAUS

Nagerechten Nagerechten

LOPEND CHOCOLADEGEBAK « NOIR SELECTION  » - HELDERE BOUILLON VAN AARDBEI PISTACHE – KROKANT AMANDEL (15 MIN)

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »

CRÈME BRÛLÉE " CHOCOLADE SAMBIRANO - BON-BON GEZOUTEN KARAMEL - DOYENNÉ PEER - RABARBERIJS - RIJSTKROKANT

NOUGAT GLACÉ - AMANDELKROKANT - PRALINÉ - SORBET "POIRE WILLIAMS"

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT" – NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)