ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 8 september 2016 tot en met maandag 17 oktober 2016.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

DEENSE KABELJAUW "GEMARINEERD" & KINGKRAB - AUGURK - "COEUR DE BOEUF" TOMAAT - CRÉME VAN LAVENDEL


GEBAKKEN ROG "FILET" - HAZELNOOTBOTER - SECRETO - ALGEN BOUILLON & WITTE SOJA - LAVAS COULIS


PATRIJS "KLASSIEK IN DRUIVENBLAD" - POMPOEN - KNOLSELDER - VEENBESSEN - WILDE BOSPADDENSTOELEN


"PEREN GEBAKJE" - MOKKA KROKANT - KARAMEL - "TOURON" IJS
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

GEITENKAAS BAVAROIS - RODE BIET - BON-BON VAN KOMKOMMER - MAYONAISE - KERSTOMAAT SORBET - PETERSELIE CRUNCH


(*) KROKANTE RAVIOLI VAN SHIITAKÉ & SOJASHEUTEN - DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - QUINOA


GEPOCHEERD EI - JONGE BLADSPINAZIE - RISOTTO VAN SPELT - WILDE BOSPADDENSTOELEN - MOUSSELINESAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 5€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - JONGE BLADSPINAZIE - SPAGHETTI KOOLRABI – CRUMBLE DRAGON - LIMOENGRAS & KOKOS
LANGOUSTINES & VARKENSWANG (SUPPL. 8€)
GEBAKKEN LANGOUSTINES - VARKENSWANG - MISO - ZWARTE SESAM - GEMARINEERDE PREI - KORAAL KREEFT
EENDENLEVER
GEBAKKEN EENDENLEVER - PETERSELIEWORTEL - BLACK QUINOA - BOSBESSEN JUS - GEMBER
KABELJAUW "GEMARINEERD" & KINGKRAB
DEENSE KABELJAUW "GEMARINEERD" & KINGKRAB - AUGURK - " COEUR DE BOEUF " TOMAAT - CRÉME VAN LAVENDEL
ROYAL BELGIAN CAVIAR "OSIETRA" (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNESAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS (SUPPL. 8€)
WILDE ZEEBAARS - CHAMPAGNESAUS - AARDAPPELMOUSSELINE - CRUNCH ZWARTE OLIJVEN - AUBERGINES
PATRIJS "IN DRUIVENBLAD"
PATRIJS " KLASSIEK IN DRUIVENBLAD" - POMPOEN - KNOLSELDER - VEENBESSEN - WILDE BOSPADDENSTOELEN
FILET VAN ROG
GEBAKKEN ROGFILET - HAZELNOOTBOTER - SECRETO - ALGEN BOUILLON & WITTE SOJA - LAVAS COULIS
"HOLSTEIN" OSSENHAAS (SUPPL. 8€)
HOLSTEIN OSSENHAAS - HANDGESNEDEN FRIETJES - SJALOT RODE WIJN - BÉARNAISESAUS - WILDE BOSPADDENSTOELEN
ZEETONG & GRIJZE GARNALEN
ZEETONG - MOUSSELINESAUS - GRIJZE GARNALEN HANDGEPELD - AARDAPPEL ESPUMA

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 16€

WEENSE KOFFIE - MINI IRISH COFFEE - NOTEN CRISPY

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE "BLACK CHOCOLATE " - IJS "BOURBON VANILLE " - YOGHURT CRUMBLE - CRÉMEUX VAN BERGAMOTHONING
** ZUSTO ** (35 GR KH)

"PEREN GEBAKJE" - MOKKA KROKANT - KARAMEL - "TOURON" IJS

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT" (SUPPL. 5€)