ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 8 december 2016 tot en met woensdag 21 december 2016, en van maandag 9 januari 2017 tot en met maandag 6 februari 2017.

Het restaurant zal gesloten zijn voor verlof van donderdag 22 december 2016 tot en met zondag 8 januari 2017. Ook wij wensen jullie alvast een spetterend eindejaar en een prachtig 2017!

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

SINT-JAKOBSOESTERS "GEMARINEERD" - NOORDZEEKRAB - KNOLSELDER - GRANAATAPPEL - WASABI - BLACK QUINOA


NOORSE KABELJAUW - BRASVAR "WANG" - BRUSSELS LOF - VELOUTÉ VAN AARDPEER - KORIANDER COULIS


FILET VAN HERT "CRUNCH EEKHOORNTJESBROOD" - POMPOEN - SCHORSENEER - VEENBESSEN - WILDE BOSPADDENSTOELEN - SAUS "ZOET-ZUUR SJALOT & JENEVERBES"


HAZELNOOT PARFAIT - KASTANJE - KARAMELFLAN "FLEUR DE SEL" - PEER - VANILLEIJS
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

KROKANTE RAVIOLI VAN SHIITAKÉ & SOJASHEUTEN - DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - QUINOA


VERSE PASTA - WILDE BOSPADDENSTOELEN - PARMEZAAN - EMULSIE VAN VENKEL


GEPOCHEERD EI - JONGE BLADSPINAZIE - RISOTTO VAN SPELT -ASSORTIMENT VAN GROENTEN - MOUSSELINESAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 5€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

GEBAKKEN SINT- JAKOBSOESTERS
SINT- JAKOBSOESTERS " A LA PLANCHA " - BRUSSELS LOF - POMPOEN - FUMET VAN LANGOUSTINES - COULIS LAVAS
KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - JONGE BLADSPINAZIE - SPAGHETTI KOOLRABI – CRUMBLE DRAGON - LIMOENGRAS & KOKOS
LANGOUSTINES & VARKENSWANG (SUPPL. 8€)
GEBAKKEN LANGOUSTINES - VARKENSWANG - MISO - ZWARTE SESAM - GEMARINEERDE PREI - KORAAL KREEFT
GEMARINEERDE SINT-JAKOBSOESTERS & NOORDZEEKRAB
SINT-JAKOBSOESTERS "GEMARINEERD" - NOORDZEEKRAB - KNOLSELDER - GRANAATAPPEL - WASABI - BLACK QUINOA
ROYAL BELGIAN CAVIAR "OSIETRA" (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNESAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS (SUPPL. 8€)
WILDE ZEEBAARS - CHAMPAGNESAUS - AARDAPPELMOUSSELINE - CRUMBLE ZWARTE OLIJVEN -AUBERGINES
FILET VAN HERT "ROSÉ"
FILET VAN HERT ROSÉ " CRUNCH EEKHOORNTJESBROOD " - POMPOEN - SCHORSENEER - VEENBESSEN - WILDE BOSPADDENSTOELEN - SAUS "ZOET-ZUUR SJALOT & JENEVERBES"
FAZANT "BRABANÇONNE" 2 CVTS
FAZANT "BRABANÇONNE" KLASSIEK GEBAKKEN IN DRUIVENBLAD - KNOLSELDER - VEENBES - WILDE BOSPADDENSTOELEN
HAZERUG "HARLEKIJN" 2 CVTS - (SUPPL. 8€ PP)
HAZERUG "HARLEKIJN" - SPRUITEN - KWEEPEER - STOOFPOTJE "BOUTEN"
KABELJAUW & GRIJZE GARNALEN
KABELJAUW - MOUSSELINESAUS - GRIJZE GARNALEN HANDGEPELD - AARDAPPELESPUMA

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 16€

HAZELNOOT PARFAIT - KASTANJE - KARAMELFLAN "FLEUR DE SEL" - PEER - VANILLEIJS

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE "BOURBON VANILLE" - VANILLEIJS - CRÉMEUX VAN BERGAMOTHONING
** ZUSTO ** (35 GR KH)

WARM CHOCOLADEGEBAK - MOKKA KROKANT - KARAMEL - "TURRON" IJS

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT- OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)