ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf zaterdag 8 maart 2014 tot en met maandag 14 april 2014.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 60€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 30€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalmedewerker (voltijds)!

Indien geinteresseerd: stuur ons jouw cv op info@tstoveke.be !

Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

TARTAAR LANGOUSTINE & OSSENSTAART - MAKREEL – SOJA - GROENE SELDER - RODE BIET


HOPPESCHEUTEN / GEPOCHEERD HOEVE-EI - SKREI – VELDSLA – PORTO BIER « BROEDER JACOB » - CRUMBLE BREYDELHAM


DUO LAMSFILET « PYRENEEËN » & LAMSZWEZERIK – GROENTEN MARINADE – KORIANDER/ TOMAAT – LAMSJUS / THIJM / LIMOENOLIE


CHOCOLADE « NOIR SUPERIEUR » – FLAN VAN KOFFIE – AMANDELIJS – CICHOREI KROKANT - GOYAVE – EIWITSCHUIM
of
KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE » - BRIOCHE (SUPPL. 4€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

KROKET VAN GEITENKAAS « SAINT MAURE DE TOURAINE » - MACADAMIA NOOT – CRÈME BRÛLÉE VAN CAMMENBERT / PERENSIROOP – MOLSLA / VENKEL


(*)HOEVE-EITJE & TUINKRUIDEN – BLOEMKOOL FLAN / BRIOCHE – BOUILLON VAN WILDE BOSPADDENSTOELEN /TRUFFELJUS & OLIJFOLIE


PAPILLOTE VAN GEWOKTE GROENTEN – GEPLETTE AARDAPPEL MET ZEE ALGEN - QUINOA - KROKANT VAN POLENTA / ZALFJE VAN BERGAMOT - MOUSSELINE SAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 4€)

Voorgerechten Voorgerechten

HOPPESCHEUTEN / HOEVE-EI (SUPPL. MARKTPRIJS)
HOPPESCHEUTEN / GEPOCHEERD HOEVE-EI - VELDSLA – PORTO BIER « BROEDER JACOB » - CRUMBLE BREYDELHAM
TARTAAR LANGOUSTINES / OSSENSTAART / HORSMAKREEL
TARTAAR LANGOUSTINE & OSSENSTAART - MAKREEL – SOJA – GROENE SELDER - RODE BIET
KALFSZWEZERIKEN
KALFSZWEZERIKEN – SPAGHETTI VAN KOOLRABI – PETERSELIE WORTEL - CITROENGRAS & KOKOSSAUS – CRUMBLE VAN DRAGON
LANGOUSTINES (SUPPL. 10€)
LANGOUSTINES - VENKELMARINADE – WORTEL STRUCTUREN – GROENE KRUIDEN COULIS – STRO AARDAPPEL
GANZENLEVER & BLOEDWORST
GEBAKKEN GANZENLEVER – BLOEDWORST – RODE KOOL – WILTLOOF – BALSAMICO / OUDE PORTO – LIMOEN
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSIETRA” (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

TARBOT (SUPPL. 8€)
TARBOT – PUREE ROBUCHON - KROKANTE KAPPERS – KOKKELS - MOUSSELINE SAUS & COULIS VAN LAVA
DUIF ANJOU
DUIF UIT ANJOU - RAAPJES - POMMES DAUPHINES – JUS NATUUR « DON AROBE »
DUO LAMSVLEES «PYRENEEËN» & LAMSZWEZERIKEN
DUO LAMSFILET « PYRENEEËN » & LAMSZWEZERIK – GROENTEN MARINADE – KORIANDER/ TOMAAT – LAMSJUS / THIJM / LIMOENOLIE
SKREI & GRIJZE GARNALEN
SKREI / OP HET VEL - WTLOOF / BLONDE GRIMBERGEN – HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN – SAUS WITTE WIJN - KERVEL - GANDAHAM
RUNDSVLEES « RUBIA GALLEGA » (SUPPL. 10€)
RUBIA GALLEGA – SJALOT & RODE WIJN – MERG / KRUIDENKORST – BOSPADDENSTOELEN - BELLE DE FONTENAY AARDAPPEL & ROZEMARIJN

Nagerechten Nagerechten

CHOCOLADE « NOIR SUPERIEUR » – FLAN VAN KOFFIE– AMANDELIJS – KOFFIE CICHOREI KROKANT - GOYAVE – EIWITSCHUIM

CRÈME BRÛLÉE « BOURBON VANILLE » - PEER – IJS / KIRSCH / BRÉSILIENNE VAN PECANNOTEN

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »

TIRAMISU SPECULAAS – ANANAS GEKONFIJT – AMARETTO IJS « SALIZA » – KOFFIE ESPUMA

KAASASSORTIMENT « GERIJPT DOOR JACQUY CANGE» – BRIOCHE (SUPPL. 4€)