ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 29 juni 2017 tot en met maandag 17 juli 2017 en van donderdag 10 augustus 2017 tot en met maandag 28 augustus 2017.

Het restaurant zal gesloten zijn voor jaarlijk verlof van dinsdag 20 juli 2017 tot en met maandag 7 augustus 2017.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 67€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

RUND "LIMOUSIN" MET DE HAND GESNEDEN & GEBAKKEN GANZENLEVER - KROKANT CHIAZAAD - WATERKERS - AUGURK - SPAGHETTI KOOLRABI


HALVE BABYKREEFT - LAMSOOR - TOMATENFONDUE - ERWTEN - KREEFTENBOUILLON MET KORAAL & SHERRY


GRIET "UIT ONZE NOORDZEE" - RABARBER - AARDAPPELMOUSSELINE - VANILLESAUS & ZEEKRAAL


PLATTEKAAS - AARDBEICOULIS - IJS VAN BOSAARDBEI - CRUMBLE VAN AMANDEL & CHOCOLADE
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 6€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

GAZPACHO VAN TOMAAT - CRUNCH VAN QUINOA - KROKANT VAN MIMOLETTEKAAS


GEPOCHEERD EI - SESAM - JONGE BLADSPINAZIE - CRUMBLE VAN EEKHOORNTJESBROOD - MOUSSELINESAUS


"T STOVEKE" VEGGIEBURGER - AARDAPPELESPUMA - BOSPADDENSTOELEN - TRUFFELJUS


PLATTEKAAS - AARDBEICOULIS - IJS VAN BOSAARDBEI - CRUMBLE VAN AMANDEL & CHOCOLADE
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 6€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

RUND "LIMOUSIN"
RUND "LIMOUSIN" MET DE HAND GESNEDEN & GEBAKKEN GANZENLEVER - KROKANT CHIAZAAD - WATERKERS - AUGURK - SPAGHETTI KOOLRABI
HALVE BABYKREEFT
HALVE BABYKREEFT - LAMSOOR - TOMATENFONDUE - ERWTEN - KREEFTENBOUILLON MET KORAAL & SHERRY
WILDE ZALM
WILDE ZALM - RADIJS GEKONFIJT - BLOEMKOOL COUSCOUS - CHAMPAGNESAUS

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS
WILDE ZEEBAARS "A LA PLANCHA" - MOUSSELINESAUS - GEMARINEERDE PREI - AARDAPPEL ESPUMA
OOSTENRIJKSE FILET PUR "SIMMENTAL"
OOSTENRIJKSE FILET PUR "SIMMENTAL" - POMMES PONT NEUF - MERG - SJALOT RODE WIJN - BEARNAISESAUS
GRIET "UIT ONZE NOORDZEE"
GRIET "UIT ONZE NOORDZEE" - RABARBER - AARDAPPELMOUSSELINE - VANILLESAUS & ZEEKRAAL

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 18€

WEENSE KOFFIE - CHOCOLADECHIPS - CRUMBLE VAN CICHOREI - CHANTILLY
** ZUSTO ** (27 GR KH)

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE " PISTACHE " - TURONIJS - AARDBEI - MUNT
** ZUSTO ** (28 GR KH)

PLATTEKAAS - AARDBEICOULIS - IJS VAN BOSAARDBEI - CRUMBLE VAN AMANDEL & CHOCOLADE
** ZUSTO ** (38 GR KH)

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT- OUDENAARDE"