ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 25 juni 2015 tot en met donderdag 23 juli 2015.

Het restaurant zal gesloten zijn voor jaarlijk verlof van 24 juli 2015 tot en met 13 augustus 2015.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

GEMARINEERDE MAKREEL - AARDAPPEL – CARPACCIO GANZENLEVER – JUS GEROOKTE PALING – SORBET KERSTOMAAT


ZEEDUIVEL – «  SECRETO DE IBÉRICO PURO BELLOTA » – AUGURK – WATERKERS – VENKEL GEBRAISEERD – RICARD


DUNNE LENDE KALF «  PETER’S FARM » - AUBERGINE / BLOEMKOOL – POSTELIJN – DON AROPE


IJS BOSAARDBEI - MASCARPONE – HELDERE BOUILLON AARDBEI - GEZOUTEN CRUMBLE – MUNT – KROKANT « NOIR
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" - NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

CRISPYROLLETJES - SOJASCHEUT - SHITAKÉ - MACADAMIA - KORIANDER - GEMBER / LIMOEN - KERSTOMAAT COULIS


(*)FLAN VAN BLOEMKOOL & FETA - MORILLEN & JUS - PETERSELIE CRUMBLE


ASSORTIMENT VAN GROENTEN "GEBRAISEERDE VENKEL / WILDE BOSPADDENSTOELEN / LINZEN / GEMARINEERDE PREI " - MOUSSELINE SAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 4€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

DUO VAN LANGOUSTINES & VARKENSPOOT (SUPPL. 12€)
KROKANT VAN VARKENSPOTEN – LANGOUSTINES «  GEBAKKEN  » - VENKEL / BON-BON JONGE WORTEL  & SLAATJE ALGEN / SCHUIMPJE VAN SOJA
KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - JONGE BLADSPINAZIE - KOOLRABI – CITROENGRAS & GEKONFIJTE GEMBER
MAKREEL & GANZENLEVER
GEMARINEERDE MAKREEL - AARDAPPEL – CARPACCIO GANZENLEVER – JUS GEROOKTE PALING – SORBET KERSTOMAAT
WILDE ZALM
WILDE ZALM – LAMSOOR – BROCCOLI – WITTE WIJN / VENKELBLOEMEN
ROYAL BELGIAN CAVIAR “OSIETRA�? (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS (SUPPL. 8€)
WILDE ZEEBAARS - KOKKELS – CHAMPAGNESAUS – PREI – ZEEKRAAL
DUNNE LENDE KALF «PETER’S FARM»
DUNNE LENDE KALF «PETER’S FARM» - AUBERGINE / BLOEMKOOL – POSTELIJN – DON AROPE
ZEEDUIVEL
ZEEDUIVEL – SECRETO – AUGURK – WATERKERS – VENKEL GEBRAISEERD – RICARD
FILET PUR "BLACK ANGUS"
FILET PUR "BLACK ANGUS" & MERG - GELE WORTEL - WATERKERS - SJALOT & SALIE
GRIET FILET
GEBAKKEN GRIET FILET – MOUSSELINE – AARDAPPEL & TUINKRUIDEN – FONDUE TOMAAT – GRIJZE GARNALEN HANDGEPELD

Nagerechten Nagerechten

LOPEND CHOCOLADEGEBAK « NOIR SELECTION  » - MANGO – STRUCTUREN POIRE WILLIAMS – KROKANT AMANDEL ( 15 MIN ) ( 15 MIN )

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »

IJS BOSAARDBEI - MASCARPONE – HELDERE BOUILLON AARDBEI - GEZOUTEN CRUMBLE – MUNT – KROKANT « NOIR

NOUGAT GLACÉ - AMANDELKROKANT - PRALINÉ - SORBET "POIRE WILLIAMS"

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT" – NOTENBROODJE (SUPPL. 4€)