ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf vrijdag 12 februari 2016 tot en met maandag 28 maart 2016.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

SKREI GEMARINEERD - PREI - NOORDZEEKRAB - OESTERSAP BON-BON & ALGEN - BERGAMOT EN KORAAL


GEBAKKEN EENDENLEVER & BLOEDWORST - PETERSELIEWORTEL / WITLOOF - GEMBER - CITROENGRAS EN KOKOS SAUS


KALFSVLEES " DUNNE LENDE" PETER'S FARM - KNOLSELDER & JONGE WORTEL - SJALOT - ZWARTE OLIJVEN -ROZEMARIJN


GANACHE / VANILLE / MANGO TAARTJE - WITTE CHOCOLADE SAUS - MANGO IJS - KROKANT VAN AMANDEL
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

GEITENKAAS BAVAROIS - RODE BIET - BON-BON VAN KOMKOMMER - MAYONAISE - KERSTTOMAAT SORBET - PETERSELIE CRUNCH


(*)KROKANTE RAVIOLI VAN SHITAKE / SOJA SCHEUTEN - DUXELLE PARIJSE PADDENSTOELEN - QUINOA - COULIS AARDPEER


ASSORTIMENT VAN GROENTEN - RISOTTO VAN SPELT EN WILDE BOSPADDENSTOELEN - MOUSSELINE SAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 5€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

SKREI GEMARINEERD & NOORDZEE KRAB
SKREI GEMARINEERD - PREI - NOORDZEEKRAB - OESTERSAP BON-BON & ALGEN - BERGAMOT EN KORAAL
KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - JONGE BLADSPINAZIE - SPAGHETTI KOOLRABI – CRUMBLE DRAGON - LIMOEN
MI-CUIT TONIJN
MI-CUIT TONIJN - DAIKON - GEKONFIJTE CITROENSCHIL - SOJA CRUNCH
DUO VAN LANGOUSTINES & VARKENSPOOT (SUPPL. 12€)
KROKANT VAN VARKENSPOTEN – LANGOUSTINES "GEBAKKEN" - GROENE SELDER - SCHUIMPJE VAN SOJA
GEBAKKEN GANZENLEVER
GEBAKKEN EENDENLEVER & BLOEDWORST - PETERSELIEWORTEL / WITLOOF - GEMBER - CITROENGRAS EN KOKOS SAUS
ROYAL BELGIAN CAVIAR "OSIETRA" (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNE SAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

ZONNEVIS (SUPPL. 8€)
ZONNEVIS - HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN - PREI / AARDAPPEL – MOUSSELINE SAUS
"RUBIA GALLEGA RUNDSVLEES" 21 DAGEN DROOG GERIJPT
"RUBIA GALLEGA RUNDSVLEES" - DAUPHINE AARDAPPEL - MERG / ZOET-ZUUR SJALOT - DON AROPE
KALFSVLEES "DUNNE LENDE"
KALFSVLEES " DUNNE LENDE" PETER'S FARM - KNOLSELDER & JONGE WORTEL - SJALOT - ZWARTE OLIJVEN -ROZEMARIJN
DUIF "ANJOU" (SUPPL. 5€)
DUIF ROSÉ "ANJOU" - MAÏS AARDAPPEL - GEFERMENTEERDE ZWARTE LOOK - RAPEN - JUS KRIEK BELLE VUE
KABELJAUW & BRASVAR
DEENSE KABELJAUW À LA PLANCHA - "BRASVAR" VARKENSWANG - WITLOOF / GANDAHAM - GEROOKTE KIPPENBOUILLON

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 16€

PARFAIT HAZELNOOT - KARAMELSAUS - NOTEN CRISPY - KOFFIEIJS
** ZUSTO ** (46 GR KH)

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE " BOURBON VANILLE " - STRUCTUREN DOYENNÉ PEER - RIJSTKROKANT - SORBET "POIRE WILLIAMS"

GANACHE / VANILLE / MANGO TAARTJE - WITTE CHOCOLADE SAUS - MANGO IJS - KROKANT

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT" (SUPPL. 5€)