ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 9 februari 2017 tot en met maandag 20 maart 2017.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

MAKREEL "GEMARINEERD" - KNOLSELDER - MILLEFEUILLE EENDENLEVER & SERANOHAM - RODE BIET / KOMKOMMER - TRUFFELMAYONAISE


SKREI "À LA PLANCHA" - WITLOOF - GELAKTE WILDE PALING - PETERSELIEWORTEL - VELDSLA - GEROOKTE KIPPENBOUILLON


DUO DUIF "ANJOU" & KALFSZWEZERIK - WITTE KOOL - POMPOEN - ZOET-ZUUR KALFSJUS & "LINDEMANS" KRIEK


TIRAMISU "SPECULAAS" - HAZELNOOTCRUMBLE - AMANDELIJS - ADVOCAAT KROKANT
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

CANNELLONI MIMOLETTEKAAS - RODE BIET & SESAM - PETERSELIECRUMBLE - ESPUMA CASSIS "LINDEMANS"


VERSE PASTA - WILDE BOSPADDENSTOELEN - ZWARTE TRUFFEL - EMULSIE VAN VENKEL


GEPOCHEERD EI - JONGE BLADSPINAZIE - RISOTTO VAN SPELT - WITLOOF - MOUSSELINESAUS - KROKANT VAN SOJA & SHIITAKÉ - GEMBER


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 5€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

GEBAKKEN SINT- JAKOBSOESTERS
SINT-JAKOBSOESTERS "A LA PLANCHA" - BRUSSELS LOF - POMPOEN - FUMET VAN LANGOUSTINES - COULIS LAVAS
KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - PETERSELIEWORTEL - KOFFIEKROKANT - SJALOT - CHIPS SCHORSENEER - "DON AROPE" SAUS
LANGOUSTINES & VARKENSWANG (SUPPL. 8€)
GEBAKKEN LANGOUSTINES - VARKENSWANG - MISO - ZWARTE SESAM - PASTINAAK - KORAAL KREEFT
GEMARINEERDE MAKREEL & EENDENLEVER / SERANOHAM
MAKREEL "GEMARINEERD" - KNOLSELDER - MILLEFEUILLE EENDENLEVER & SERANOHAM - RODE BIET / KOMKOMMER - TRUFFELMAYONAISE
ROYAL BELGIAN CAVIAR "OSIETRA" (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNESAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

ZONNEVIS (SUPPL. 8€)
ZONNEVIS - CHAMPAGNESAUS - AARDAPPELMOUSSELINE / TUINKRUIDEN - CRUMBLE ZWARTE OLIJVEN -AUBERGINES
TONIJN "MI-CUIT"
TONIJN "MI-CUIT" - BERGAMOT JONGE BLADSPINAZIE - KOOLRABI - LIMOENGRAS & KOKOSSAUS - VERSE PASTA
DUIF ROSÉ "ANJOU"
DUIF ROSÉ "ANJOU" - WITTE KOOL - POMPOEN - ZOET-ZUUR KALFSJUS & "LINDEMANS" KRIEK - BOUTJES "SOJA & SESAM"
SCHOTSE FILET PUR "BLACK ABERDEEN" (SUPPL. 8€)
SCHOTSE FILET PUR "BLACK ABERDEEN" ( STERK GEMARMERD ) - POMMES PONT NEUF - MERG - SJALOT RODE WIJN - CHORONSAUS
NOORSE KABELJAUW "SKREI"
SKREI "À LA PLANCHA" - GEMARINEERDE PREI - HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN - MOUSSELINESAUS - AARDAPPELESPUMA

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 16€

TIRAMISU "SPECULAAS" - HAZELNOOTCRUMBLE - AMANDELIJS - ADVOCAAT KROKANT

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE " BOURBON VANILLE " - PEER - SORBET "MANDARIJN" - RIJSTKROKANT
** ZUSTO ** (35 GR KH)

WARM CHOCOLADEGEBAK - MOKKA CRUNCH - "TURRON" IJS - MANGO - AMANDEL

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT- OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)