ONZE VOLGENDE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Voor wie echt niet kan wachten: hier kan u al een kijkje nemen naar ons menu voor de komende maanden. Het onderstaande menu wordt geserveerd vanaf donderdag 28 april 2016 tot en met maandag 13 juni 2016.

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 65€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

VITELLO TONATO " 2016" - BLOEMKOOL COUSCOUS - KORIANDER COULIS - RADIJS - MISO & GEROOKTE SOJA


HALVE BABYKREEFT & CRUNCH VAN PETERSELIE - LAMSOOR - ASPERGES - KORAAL - CHAMPAGNESAUS


"FRANSE" LAMSCARRÉ ROSÉ - ZWARTE LOOK - RAPEN - ZEEKRAAL & VENKEL - JUS NATUUR & TIJM UIT DE PROVENCE


PANNA COTTA "WITTE CHOCOLADE" - RABARBER & VANILLE - GEL VAN AARDBEI - VANILLEROOMIJS
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 5€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

GEITENKAAS BAVAROIS - RODE BIET - BON-BON VAN KOMKOMMER - MAYONAISE - KERSTOMAAT SORBET - PETERSELIE CRUNCH


(*) "CLASSIC" ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE


ASSORTIMENT VAN GROENTEN - RISOTTO VAN SPELT EN WILDE BOSPADDENSTOELEN - MOUSSELINESAUS


DESSERT MENU OF KAAS ASSORTIMENT (SUPPL. 5€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - JONGE BLADSPINAZIE - SPAGHETTI KOOLRABI – CRUMBLE DRAGON - LIMOENGRAS & KOKOS
HALVE BABYKREEFT
HALVE BABYKREEFT & CRUNCH VAN PETERSELIE - LAMSOOR - ASPERGES - KORAAL - CHAMPAGNESAUS
ASPERGES & GEPOCHEERD EI
ASPERGES - GEPOCHEERD HOEVE-EI - HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN - MOUSSELINESAUS
VITELLO TONATO "2016"
VITELLO TONATO "2016" - BLOEMKOOL COUSCOUS - KORIANDER COULIS - RADIJS - MISO & GEROOKTE SOJA
ROYAL BELGIAN CAVIAR "OSIETRA" (SUPPL. 40€/30G)
KAVIAAR – ZURE ROOM – CHAMPAGNESAUS – AARDAPPEL & GROENE KRUIDEN

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

ZONNEVIS (SUPPL. 8€)
ZONNEVIS - BRANDADE - HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN - KREEFTENJUS - ZEEKRAAL
"FRANSE" LAMSCARRÉ ROSÉ
"FRANSE" LAMSCARRÉ ROSÉ - ZWARTE LOOK - RAPEN - ZEEKRAAL & VENKEL - JUS NATUUR & TIJM UIT DE PROVENCE
DEENSE KABELJAUW
DEENSE KABELJAUW À LA PLANCHA - CHAMPAGNESAUS - AARDAPPEL MOUSSELINE - ASPERGES
"RUBIA GALLEGA" RUNDSVLEES 21DAGEN DROOG GERIJPT (SUPPL. 5€)
RUBIA GALLEGA "GERIJPT RUNDSVLEES " - HANDGESNEDEN FRIETJES - BÉARNAISESAUS - WILDE BOSPADDENSTOELEN

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 16€

IRISH COFFEE "ANNO 2016" - NOTEN CRISPY - KOFFIE-IJS

« CLASSIC »
«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE " BOURBON VANILLE " - BANAAN IJS - AMANDELKROKANT - KARAMEL
** ZUSTO ** (35 GR KH)

PANNA COTTA "WITTE CHOCOLADE" - RABARBER & VANILLE - GEL VAN AARDBEI - VANILLEROOMIJS

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT" (SUPPL. 5€)