ONZE KAART

(Pour la version Française, clicquer ici.)
Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten. U kan voor een vaste prijs van 68€ uit de kaart een voorgerecht en een hoofdschotel kiezen. Voor wie minder tijd heeft, is er 's middags eveneens een marktmenu voorzien aan 36€. Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu dat geserveerd wordt aan 67€. Er is eveneens een vegetarisch menu voorzien aan 57€ (of 67€ afhankelijk van de ingrediënten).

Het spreekt voor zich dat al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.


U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:
ReserveerNu
Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download


Lunch Lunch

Van donderdagmiddag tot en met maandagmiddag (uitgezonderd de weekends) serveren wij een lunch volgens het marktaanbod aan 36€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht. Voor 18€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).

Menu 't Stoveke Menu 't Stoveke

Het menu 't Stoveke is een gastronomisch viergangen menu dat geserveerd wordt voor 67€. Indien u het wenst kunnen we u dit menu aanbieden met aangepaste wijnen, die met zeer veel zorg werden uitgekozen om gerecht en wijn in harmonie te laten samengaan. Voor 32€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen.

Onderstaand menu wordt geserveerd tot en met maandag 26 juni 2017. Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.


TARTAAR " TONIJN " - GROENE SELDER - CRÈME BRÛLÉE VAN GANZENLEVER - BLOEMKOOL " GEMARINEERD " - HELDERE BOUILLON VAN TOMAAT


HALVE BABYKREEFT - ASPERGES - LAMSOOR - RADIJS & SAFFRAAN - COULIS VAN GARNALEN


KALFSVLEES " DUNNE LENDE " - OLIJVEN /AARDAPPEL - PAKSOI - KALFSJUS & DON AROPE - WILDE BOSPADDENSTOELEN


AARDBEI & BOSAARDBEI - CITRUSCRUMBLE - QUENELLE CHOCOLADE - MATCHATHEE-IJS
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 6€)

Veggi-Menu Veggi-Menu

CANNELLONI MIMOLETTEKAAS - RODE BIET & SESAM - PETERSELIECRUMBLE - ESPUMA CASSIS "LINDEMANS"


ASPERGES - TOMATEN EMULSIE & HONING - CRUMBLE VAN ZWARTE OLIJVEN


GEPOCHEERD EI & JONGE SPINAZIE - MOUSSELINESAUS
RISOTTO VAN SPELT & POLENTAKROKET - VENKELCOULIS
PASTA & BOSPADDENSTOELEN - TRUFFELJUS



AARDBEI & BOSAARDBEI - CITRUSCRUMBLE - QUENELLE CHOCOLADE - MATCHATHEE-IJS
of
KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT - OUDENAARDE" (SUPPL. 6€)

Diabetes-Menu Diabetes-Menu

VRAAG NAAR ONZE SUGGESTIES...

Voorgerechten Voorgerechten

TARTAAR "TONIJN"
TARTAAR "TONIJN" - GROENE SELDER - CRÈME BRULÉE VAN GANZENLEVER - BLOEMKOOL " GEMARINEERD " - HELDERE BOUILLON VAN TOMAAT
HALVE BABYKREEFT
HALVE BABYKREEFT - ASPERGES - LAMSOOR - RADIJS & SAFFRAAN - COULIS VAN GARNALEN
KALFSZWEZERIK
GEBAKKEN KALFSZWEZERIK - PETERSELIEWORTEL - BLACK QUINOA - "GEMBER & CITROENGRAS" SAUS

Hoofdgerechten Hoofdgerechten

WILDE ZEEBAARS
WILDE ZEEBAARS "A LA PLANCHA " - GESAUTEERDE ASPERGES - MOUSSELINESAUS - AARDAPPEL ESPUMA
SCHOTSE FILET PUR
SCHOTSE FILET PUR "BLACK ABERDEEN" - POMMES PONT NEUF - MERG - SJALOT RODE WIJN - CHORONSAUS
KALFSRIBSTUK
KALFSRIBSTUK (2CVTS) - OLIJVEN /AARDAPPEL - PAKSOI - KALFSJUS & DON AROPE - WILDE BOSPADDENSTOELEN

Nagerechten Nagerechten

DESSERTEN AAN DE KAART 12€ - KAAS 18€

WEENSE KOFFIE & VODKA - CHOCOLADECHIPS - CRUMBLE VAN CICHOREI - CHANTILLY
** ZUSTO ** (27 GR KH)

«A LA MINUTE» DAME BLANCHE – CHANTILLYROOM – WARME CHOCOLADESAUS « CLASSIFICADO 65% »
** ZUSTO ** (21 GR KH)

CRÈME BRÛLÉE "PISTACHE" - AMANDELIJS - PEER - RIJSTKROKANT
** ZUSTO ** (28 GR KH)

AARDBEI & BOSAARDBEI - CITRUSCRUMBLE - QUENELLE CHOCOLADE - MATCHATHEE IJS
** ZUSTO ** (38 GR KH)

KAASASSORTIMENT "GERIJPT DOOR KAASMEESTER CALLEBAUT- OUDENAARDE"