EXTRA

Kadobon

Indien u een origineel geschenk wenst te geven voor privé- of zakenrelaties, kan u steeds informeren naar onze kadobon. Geen beter geschenk dan iemand eens gastronomisch in de watten te leggen! U kan een kadobon eenvoudig online bestellen door op de link hieronder te klikken, of af te halen in het restaurant uiteraard na telefonisch contact.

  KLIK HIER EN BESTEL ONLINE JOUW KADOBON!

Gastronomische links


De Onsemhoeve
  De Onsemhoeve, uitgebaat door gastheer Michel Coppens (ex Restaurant Michel, Groot-Bijgaarden), is een monumentale vierkantshoeve gelegen op één van de eerste glooingen van het pajottenland. Het gebouw herbergt een gastenverblijf, waarbij de gastheer zelf zorgt voor een à la carte ontbijt met o.a. artisanaal brood uit de houtgestookte oven van de hoeve en producten van eigen kweek. Op de Onsemhoeve vindt de business-reiziger rust en comfort, maar ook voor wie Brussel en het Pajottenland wil bezoeken is dit de ideale uitvalsbasis.

Meer informatie op www.onsemhoeve.be.

't Stoveke in de media


Televisie
  - Ring-TV, december 2006: Van De Kaart

Gedrukte pers
  - De Streekkrant, oktober 2000: Daniël Antuna finalist "Prosper Montagné"
- De Streekkrant, november 2000: Daniël Antuna wint Prosper Montagné prijs
- Passe-Partout, november 2000: Daniël Antuna wint prestigieuze kookwedstrijd
- Het Nieuwsblad, november 2000: Daniël Antuna wint Prosper Montagné prijs
- Het Laatste Nieuws, november 2000: Daniël Antuna is beste Belgische kok
- Het Laatste Nieuws, december 2000: Beste kok van België snuistert rond in Streekproductencentrum
- Passe-Partout, december 2000: Feestsuggestie van Belgiës beste kok
- De Streekkrant, januari 2001: Beste kok kan ook hondshaai de baas
- Culinaire Saisonnier, zomer 2001: Daniël Antuna: Sous-chef van...
- Officiële Horeca, december 2004: Belgische chef-kok sleept 'Grand Prix International Saisonnier' in de wacht
- De Streekkrant, december 2004: Kok Antuna in de prijzen
- Het Laatste Nieuws, december 2004: Kok Daniël Antuna wint Grand Prix International Saisonnier
- Culinaire Saisonnier, winter 2004: Grand Prix International Saisonnier 2004
- Culinaire Saisonnier, lente 2006: 't Stoveke, rustig aan beginnen
- Ambiance, maart 2007: Special: gerechten door Daniël Antuna
- Weekend Knack, april 2007: Tafelen: Vlaamse intimiteit in de Rand
- De Standaard, april 2011: Glenn Verhasselt beste jonge kok
- De Streekkrant, april 2011: Glenn Verhasselt is beste jonge kok: smaken staan voorop

Online
  - Zone 02, oktober 2011: 't Stoveke.
- Volg 't Stoveke op facebook!

Allergenen wetgeving

  Bekijk hier de allergenen wetgeving.